Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Vozali se tuđim čamcem i oštetili ga

16.08.2011. 22:00
Vozali se tuđim čamcem i oštetili ga


Policijski  službenici benkovačke policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad  dvojicom mladića iz Zagreba,  u dobi od 23 i 25 godina, koje  se sumnjiči da su, tijekom  proteklog tjedna, u Karinu u  više navrata “posuđivali”  čamac u vlasništvu 62-godišnjaka. Lijepo su se vozali,  ali su ga pritom i oštetili. Slijedi im kaznena prijava.
Opljačkan bungalov  mađarskog gosta     
Jet-ski “yamaha”  u vlasništvu jednog trgovačkog društva, ukraden je  tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak iz mora na predjelu  plaže Dječji raj u Sukošanu.  Unajmio ga je 35-godišnjak iz  Sukošana, a vrijedan je oko  25 tisuća kuna. Za otuđenim  plovilom se traga, a protiv  kradljivca je podnesena kaznena prijava.
U prijepodnevnim satima  ponedjeljka, u autokampu  Borik u ulici Majstora Radovana u Zadru, provaljeno  je u bungalov koji koristi  40-godišnji mađarski  državljanin. Mađaru je ukraden domaći i strani novac,  fotoaparat “panasonic” i mobitel “samsung” u vrijednosti  od oko 19 tisuća kuna. Samo  par sati kasnije, u ulici Franje  Petrića u Zadru, provaljeno  je u stan u vlasništvu 24-godišnjaka, iz kojeg je također  ukraden novac u domaćoj i  stranoj valuti. Materijalna  šteta iznosi oko četiri tisuće  kuna.
Ukradeni brodski  spremnici
Prijenosno  računalo “samsung” vrijedno  oko tri tisuće kuna, ukradeno  je u ponedjeljak poslijepodne  iz kombi vozila u vlasništvu  23-godišnjeg gosta iz Njemačke. Kombi je bio parkiran  u ulici Stjepana Radića u Zadru. Za lopovom policija traga.
Na Obali kneza Trpimira u  Zadru također, u ponedjeljak  poslijepodne nepoznati  počinitelj je s plaže odnio  mobitel u vlasništvu 16-godišnjaka, vrijedan oko dvije  tisuće kuna. A, tijekom proteklog vikenda, u Privlaci nepoznati je počinitelj, iz dvorišta 56-godišnjaka, ukrao  dva brodska spremnika vrijedna oko 20 tisuća kuna. Za  spremnicima se traga, a protiv nepoznatog počinitelja  slijedi kaznena prijava.