Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Buljat ipak nije potpisao

Autor: Drago Bajković

16.10.2012. 22:00
Buljat ipak nije potpisao

Foto: PIXELL



Vjerujem da bi ugovor sa Zadrom trebao biti potpisan u sljedeća tri-četiri dana ako ne bude nekih nepredviđenih okolnosti, tj. ako ne stigne neka ponuda koju je suludo odbiti – kazao je Buljat


Iako je bilo najavljeno da će Jurica Buljat potpisati ugovor za matični klub sa Stanova i jučer biti registriran kako bi stekao pravo nastupa protiv Osijeka, to se ipak nije dogodilo. Buljat već neko vrijeme trenira na Stanovima u očekivanju inozemnog transfera, ali kako do toga nije došlo, najizglednija opcija je ostanak u Zadru do polusezone.
Tako su prethodnih dana najavljivali i iz Uprave kluba, a i sam igrač je potvrdio tu tezu. Zašto ipak nije došlo do potpisivanja ugovora ili se pak radi o prolongiranju, pokušali smo saznati od predsjednika Josipa Bajla koji je dan prije i najavio ovaj transfer.
– Mogu samo reći da u ovome trenutku još uvijek nije došlo do potpisivanja ugovora i da registracija Buljata za nastup u Osijeku nije moguća – kazao je u šturom priopćenju Bajlo.
Odgovor smo pokušali potražiti kod Jurice Buljata koji je potvrdio da se ne radi ni o kakvom razmimoilaženju već o čistom prolongiranju.
– Vjerujem da bi ugovor sa Zadrom trebao biti potpisan u sljedeća tri-četiri dana, ako ne bude nekih nepredviđenih okolnosti, tj. ako ne stigne neka ponuda koju je suludo odbiti. U Osijeku nemam pravo nastupa, ali vjerujem da ću već za sljedeću utakmicu biti registriran – kazao je u kratkom telefonskom razgovoru Buljat.
Činjenica je da bi ovaj iskusni stoper itekako dobrodošao Zadru u trenucima kada drže pretposljednje mjesto na ljestvici i kada im gori pod petama. Pomalo je nelogično da već nije došlo do potpisivanja ugovora kada se zna da o karijeri Jurice Buljata brine Reno Sinovčić, “gazda” prvoligaša sa Stanova.