Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Sastanci i prezentacije bit će na 36-metarskoj Nadi

16.10.2013. 22:00
Sastanci i prezentacije bit će na 36-metarskoj Nadi


Pokretni pontonski most povezuje centralnu marinu Kornati s marinom Kornati zapad i nudit će jedinstven i atraktivan izlagački doživljaj


Ovogodišnji sajam obilježit će 15. godišnjicu, a bit će prvi održan u Europskoj uniji. Četrnaest godina neprekidnog rasta rezultiralo je najvećom izložbom plovila u Hrvatskoj. Očekuje se više izlagača, plovila i premijera nego ikad prije. Sajam 2012. je imao rekordnih 240 izlagača i 276 plovila.
Izložbene hale B i C su dodatno proširene. Bilježi se veliki porast izloženih motornih plovila dužine veće od 50 stopa. Bit će izloženo više od 100 polovnih plovila. Charter tvrtke na sajmu predstavljat će više od 500 plovila. Premijerno će biti predstavljena i nova 36-metarska jahta Nada koja će se na sajmu upotrebljavati za sastanke i prezentacije.
Legendarni zabavni program će opet nuditi mnoštvo dobre zabave, žive glazbe, dobre hrane i “afterpartyja”.
Više regata će se odvijati tijekom sajma; Austrijsko offshore prvenstvo, Pitter End of seasion cup, Elan 210 match race i BBS regata.
Sajam je prepoznat po posebnoj, gostoljubivoj atmosferi Biograda, primorskog grada sa šarmom, prihvatljivim cijenama i kvalitetnom infrastrukturom organizatora, Ilirije d.d., koja uključuje marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje. Pokretni pontonski most povezuje centralnu marinu Kornati s marinom Kornati zapad i nudit će jedinstven i atraktivan izlagački doživljaj.
Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunske hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati. To se nazivamo „Boat Show doživljaj”, a rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji manifestaciju doživljavaju kao odmor.
Ovogodišnji sajam nazvan je 15.0 kao priznanje inovativnom pristupu koji svake godine donosi novosti tako da svaki sajam postaje jedinstveni doživljaj. Dio inovacija može se pregledati na 360° VIRTUAL TOUR-u s više od 70 točaka, interaktivnom mapom i mogućnošću slanja vlastite razglednice sa sajma na www.bbs.com.hr.