Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Dva tjelohranitelja u pratnji razmažene zvijezde

Autor: Irena Jurjević

16.11.2008. 23:00
Dva tjelohranitelja u pratnji razmažene zvijezde


Američka reperica u svom apartmanu zahtijeva isključivo crni namještaj, bijele ručnike, cvjetne aranžmane, sve to okupano mirisom vanilije, a u Zadar dolazi u pratnji desetak ljudi, između kojih su prateći vokali, osobni stilist, ali i DJ koji će nastupiti na koncertu u Arsenalu. Također, američku zvijezdu će pri svakom koraku u Zadru pratiti i njezina dva tjelohranitelja
Nakon Lennyja Kravitza, Zucchera, a sve u očekivanju velikih zvijezda (šuška se da bi u Zadar, u sklopu svoje europske turneje, mogla doći čak i Tina Turner) Zadrani će u Arsenalu 17. prosinca moći poslušati hip hop zvijezdu Li’l Kim.
Već nam je svima poznata činjenica kako zvijezde nisu obični ljudi i kako za njih ne vrijede zakoni kao i za obične smrtnike. Čitajući strane časopise, čini nam se kao da se nadmeću u tome tko će postaviti najluđi zahtjev i, što je još važnije, kome će taj suludi zahtjev proći, a kome neće. Iako Li’l Kim ne spada na A listu pjevačica, to je nije spriječilo da organizatorima zadarskog koncerta pošalje pozamašnu listu zahtjeva kojih se ne bi posramila ni zvijezda puno većeg kalibra od nje.
Dakle, što je Li’l Kim poželjela u večeri zadarskog koncerta? Razne vrste lubenica, Cristal šampanjac čija je cijena u Americi 300 dolara, dok mu cijena u Europi dostiže i do vrtoglavih 800 eura, isključivo crni namještaj i cvjetni aranžmani, samo su dio zahtjeva koje je ekipa američke reperica ispostavila organizatorima za njezin boravak u Zadru.
Organizatori koncerta u Arsenalu te večeri zvijezdi moraju osigurati odvojenu garderobu i WC. Iako se ti zahtjevi nama čine možda pretjerani, prema drugim svjetskim izvođačima Li’l Kim nije nimalo razmažena. Tijekom njezinog dolaska u Zadar u potpunosti će joj na raspolaganju biti obližnji hotel “Bastion”, gdje će joj biti ustupljen “wellness” i najveći apartman u hotelu. Od alkoholnih pića, u “Bastionu” će joj se na raspolaganju naći i boca konjaka Hennessy, ali i pivo Becks.
Američka reperica u svom apartmanu zahtijeva isključivo crni namještaj, bijele ručnike, cvjetne aranžmane, sve to okupano mirisom vanilije, a u Zadar dolazi u pratnji desetak ljudi, između kojih su prateći vokali, osobni stilist, ali i DJ koji će nastupiti na koncertu u Arsenalu. Također, američku zvijezdu će pri svakom koraku u Zadru pratiti i njezina dva tjelohranitelja.
Kao što smo već naveli, američka zvijezda je prilično određena i kod izbora voća, pa je tako izrazila želju za neograničenim količinama tropskog voća, počevši od ananasa, posebnih vrsta lubenica, crvenih grejpova bez koštica i banana.