Srijeda, 8. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Maloljetnici kamenovali autobus

16.12.2010. 23:00
Maloljetnici kamenovali autobus


Policijski službenici Policijske uprave zadarske tijekom jučerašnjeg jutra dovršili su prvi dio kriminalističkog istraživanja nad skupinom maloljetnika iz Zadra koje se sumnjiči da su u nedjelju, nakon košarkaške utakmice između Košarkaškog kluba Zadar i Košarkaškog kluba Partizan na Putu Biliga, kamenjem razbili stakla na autobusu poduzeća „Liburnija”, u kojem su se nalazili igrači i članovi gostujućeg kluba kada je lakše ozlijeđen jedan putnik.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su dvojica maloljetnika u dobi od 15 i 16 godina, prije raskrižja s Ulicom Hrvatskog sabora, zajedno s još tri, za sada, neidentificirane mlađe osobe, kamenjem razbili stakla na autobusu i nakon tog pobjegli s mjesta događaja.
Sa svim maloljetnicima je u nazočnosti roditelja obavljen razgovor u prostorijama policije. Policajci i dalje rade na otkrivanju preostalih sudionika ovog nemilog incidenta, a kada se sve završi, posebno izvješće bit će proslijeđeno i Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zadru.