Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Aldo Morro među odabranima

17.01.2011. 23:00
Aldo Morro među odabranima


Zadarski DJ Aldo Morro odabran je među 16 “veličanstvenih” koji će se tijekom narednih nekoliko mjeseci natjecati za titulu najboljeg u srazu najboljih DJ-eva Hrvatske koji će se po prvi puta odviti u hrvatskom radijskom eteru, točnije u eteru Otvorenog radija. Natjecanje počinje ovog petka u 20 sati, a Aldo Morro natjecati će se s ponajboljim hrvatskim DJ-evima kao što su Pero Fullhouse, Ludvig, Go Cut, E-Base, Ivan Mastermix i drugi. Prijava i selekcija za natjecanje nije bilo, već su se DJ-evi odabirali prema jednom jedinom kriteriju – traženosti.
Slušatelji će moći svakoga petka od 20 sati poslušati dva glazbena seta omiljenih DJ-a i svojim glasom na www.police.hr tijekom cijelog tjedna odlučiti tko ide dalje u natjecanje. Kroz pravu „sportsku selekciju” četvrtfinala, polufinala i finala, iz tjedna u tjedan bližiti ćemo se proglašenju najboljega, a naslov najboljeg DJ-a 2011 godine doznati će se 6. svibnja 2011 godine.
Projekt Otvorenog radija – DJ battle powered by Police – pokrenut je s ciljem promocije kvalitetene hrvatske elektronske glazbe DJ-a koji svojom kvalitetom ni malo ne zaostaju za razvikanim internacionalnim imenima. Zbog nemogućnosti realizacije istinske promocije njihovih kvaliteta nisu dovoljno istaknuti na svjetskoj glazbenoj sceni što bi ovaj projekt trebao promijeniti.
Nastup Alda Morra moći će se poslušati 25. veljače.