Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Bibinjcu iz kokošinjca ukrali pet pijetlova

Autor: Suzana Bandić

17.02.2013. 23:00
Bibinjcu iz kokošinjca ukrali pet pijetlova


Pet pijetlova ukrao je nepoznati lopov tijekom noći sa subote na nedjelju iz kokošinjca u Bibinjama.
– Nepoznati počinitelj je provalio u gospodarski objekt, u vlasništvu 70-godišnjaka, pričinivši vlasniku štetu od više stotina kuna – izvijestili su iz PU zadarske koja je protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu.
Lopov iz kuće ukrao zlatnu ogrlicu i novac
Vlasnik obiteljske kuće u Banjevcima, 66-godišnji muškarac, policiji je prijavio krađu zlatnine i novca. Po njegovoj prijavi krađa je počinjena tijekom protekla tri mjeseca. Lopov, koji je ukrao zlatnu ogrlicu vrijednu nekoliko tisuća kuna i manji novčani iznos, iskoristio je priliku što u tom razdoblju nije bilo nikoga u kući. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.
Uhvaćen kradljivac novca iz tvrtke u Gaženici
Policijski službenici II policijske postaje Zadar dovršili su u subotu kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim Zadraninom. Utvrđenoje, naime, da je on polovinom prošlog mjeseca iz ureda građevinskog poduzeća na Gaženičkoj cesti ukrao kuvertu s novcem u stranoj valuti. Vlasniku poduzeća 26-godišnjak je tako pričinio štetu od više desetaka tisuća kuna.
– Protiv počinitelja državnom odvjetništvu je podneseno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave – izvijestili su iz PU zadarske.