Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Tisuće motorista iz cijelog svijeta dolaze u Biograd

17.03.2011. 23:00
Tisuće motorista iz cijelog svijeta dolaze u Biograd


Kao što je prije nekoliko tjedana najavljeno, legendarni proizvođač motocikala Harley-Davidson, prvi put u Hrvatsku dovodi “Dane Harley-Davidsona” i Europski H.O.G Rally. Radi se o okupljanju članova Harley-Davidson kluba koji će se održati od 26. do 29. svibnja u Biogradu na Moru.
Biograd na Moru ponovno će biti u središtu europske pažnje, ovog puta kao lokacija velikog i besplatnog događaja u znaku Harley-Davidsona koji će sadržavati zabavu, glazbu, probne vožnje, predstavljanje “custom” (prilagođenih) motocikla. Očekuje se posjet više od 10.000 motorista iz cijele Europe i šire. Bit će to jedan od najvećih motociklističkih događaja u Europi i odlična promocija hrvatskog turizma.
Na najavljenoj tiskovnoj konferenciji koja bi se trebala u utorak održati u Gradskoj vijećnici u Biogradu, Harley-Davidson i Harley Owners’ Group (H.O.G.), predstavit će najveću i najuspješniju organizaciju vlasnika motocikla na svijetu te ponuditi vožnju na najnovijim Harley-Davidson motociklima.
Očekuje se da će na tiskovnoj konferencij i u utorak sudjelovati Matt Knott, PR menadžer Harley-Davidsona za Europu, Bliski istok i Afriku i Stuart Farrell generalni direktor za strateška i razvojna tržišta Harley-Davidsona za Europu, Bliski istok i Afriku), Nigel Villiers (direktor za iskustva međunarodnih kupaca Harley-Davidsona za Europu, Bliski istok i Afriku) i Jeremy Pick (menadžer za H.O.G. i komunikacije Harley-Davidsona za Europu, Bliski istok i Afriku). Također, bit će organizirano, predstavljanje iskustava kupaca, Kluba vlasnika Harleyja (H.O.G.), detalja o događaju i zašto je uopće Hrvatska postala odredište HD-fanova.
Također će se upriličiti testne vožnje, fotografiranje za medije, a ispred Gradske vijećnice nalazit će se ogroman Harley-Davidson demo-kamion kao i cijela flota Harley-Davidson motocikla.