Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Prikupljeno 10 tisuća kuna za socijalno ugrožene

17.04.2011. 22:00
Prikupljeno 10 tisuća kuna za socijalno ugrožene


Malonogometnom utakmicom Lionsa i Rotaryja održanom u subotu ujutro u dvorani Mocire prikupljeno je sveukupno 10 tisuća kuna, čime će se nabaviti kućanske i higijenske potrepštine te će se proslijediti obiteljima koje žive od socijalne pomoći.
Rezultat 4-2 je ove godine prevagnuo za Lionse koji su tako sa dva boda razlike uspjeli nadjačati ekipu Rotary cluba. Među igračima klubova viđena su tog jutra javnosti poznata lica poput Davora Pekote, Rikarda Perkovića i Mladena Mavara, a ulaz na utakmicu je bio slobodan. Ipak, posjećenost je ove godine izostala:
– Zadovoljni smo učinjenim, ali građani se nisu odazvali iako smo javili svim medijima. Kako se radi o humanitarnoj akciji, odaziv uvijek bude dobar, no ovaj put nismo imali sreće, kazala je predsjednica zadarskog Lions kluba Lada Šokota, dodajući da su malo tužni, no cilj je postignut:
– S tim novcem ćemo opskrbiti obitelji kojima je pomoć potrebno. Tu je i pedeset i jedno dijete koje će za uskrsne blagdane biti sretnije, zaključila je Šokota.
Dodajmo svemu da je s utakmice izostao ranije najavljeni ministar Božidar Kalmeta.