Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Biograđani lako potkresali krila blaćanskom Zmaju

17.04.2017. 22:00
Biograđani lako potkresali krila blaćanskom Zmaju


PRIMORAC (B) 4


ZMAJ (B) 0
Igralište “Kazimir i Silvio”. Gledatelja: 100. Sudac: Marko Tot (Split). Pomoćnici: Čulo i Kalinić. 4. sudac: Budan. Delegat: Bešker. Strijelci: 1:0 Ješe (2′ – 11 m), 2:0 Brzoja (23′), 3:0 Vodopija (39′), 4:0 Bajić (53′). Žuti kartoni: Galešić (Primorac); Vrkić (Zmaj)
PRIMORAC (B): Rogić, Brzoja, Marko Colić, Marković, Galešić (od 77. Erlić), Ješe, Vodopija, Perica (od 73. Katuša), Malčić, Bajić (od 80. Miletić). Trener: Leo Šarić
ZMAJ (B): Jelić, Silić (od 72. Marinović), Batur, Vrkić, Špaleta, Abazi (od 56. Janjić), Tudić, Didović, Šešlija, Galić, Tarle (od 46. Grbavica). Trener: Grgica Kovač
Bila je to klasična jednosmjerna ulica. Zmaj iz Blata nije dorastao biogradskoj momčadi. Poklekli su gosti “već u 2. minuti” jer je tada njihova obrana skrivila kazneni udarac što ga je iskusni Vedran Ješe pretvorio u vodstvo. Poslije toga momčad iz Biograda još je više napadala, a Zmaj se nemušto pokušavao (o)braniti. U 23. minuti domaćin je imao lijepih 2:0 jer je pogodio Brzoja, ali valja napomenuti da je u 14. minuti vratar gostiju obranio drugi kazneni udarac što ga je imao Primorac. Stotinjak promatrača ove utakmice pokušalo je pogoditi hoće li do kraja prvoga poluvremena Primorac zabiti još poneki gol. I jest. Za 3:0 poentirao je Vodopija u 39. minuti i praktički je ovoj priči došao kraj.
Očekivano, u drugom poluvremenu malo je opao intenzitet igre. Primorac je i dalje dominirao, a Blaćani sve češće pogledavali na sat. Utakmica je počela u 16 da bi gosti na vrijeme stigli na trajekt. Oko toga sve je bilo u redu, a i Primorac je na kraju bio i više nego zadovoljan jer je u drugom poluvremenu još jednim golom (Bajić, 53. minuta) završio utakmicu u kojoj je inkasirao tri lijepa boda.