17 °C
Online izdanje
Ponedjeljak, 24.travnja 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Sport
RSS feed
Današnji broj
Sport
Povratak
Zadru u kišnom Blatu samo bod
Piše: Bernard Paleka

PRIMORAC (S) 1

ZADAR 1

STOBREČ - Igralište u Blatu. Gledatelja: 50. Sudac: Davor Mladin (Omiš). Pomoćnici: T. i M. Pavić. 4. sudac: Majstrović. Delegat: Storić. Strijelci: 1:0 F. Barać (37'), 1:1 Blažević (39'). Žuti kartoni: Visković (Primorac); Pranić i Šimurina (Zadar).

PRIMORAC (S): Karin, A. Barać, Bakić, Omrčen (od 75. Ivanišević), A. Župan, F. Barać, Ožegović, Visković, Zebić, Čerdić (od 75. Balić), Stjepanović (od 79. Šerić). Trener: Teo Bilonić

ZADAR: Gluić, Pranić, Rončević, Šimurina, Blažević, D. Župan, Pedišić, Colić (od 46. Smokrović), Terkeš (od 90. Viduka), Bubnjar (od 72. Anić), Jurjević. Trener: Ivan Pudar

Neugodna kiša, koja je padala gotovo sve vrijeme, znatno je utjecala na opću kvalitetu ove utakmice. U prvom poluvremenu Zadar je imao daleko više od igre, ali to nije i okrunio pozitivnim rezultatom. Prema vratima domaćih prvi značajniji udarac uputio je Terkeš u sedmoj minuti, baš u vratara Karina. Dvije minute potom Blažević je dobro pucao, no netko je u domaćoj obrani bio dovoljno priseban da bi izbio loptu s gol-crte. Blažević se okušao još u 13. minuti, kad mu je obranio vratar, te u 27. nakon čega je domaća obrana izbila loptu izvan igrališta. Primorac i nije imao neke značajnije akcije, ali uspio je povesti nakon što Zadar to nije učinio u lijepoj akciji Blažević-Colić- Bubnjar. Naime, domaćin je u 36. minuti poveo preciznim udarcem Frane Baraća iskosa s desne strane s nekih 13 metara. Prošlo je tek 120 sekundi a bilo je 1:1. Vlatko Blažević pucao je s 14 metara, prethodno prodavši lažnjak suparničkom igraču, te pogodio za izjednačenje. Do kraja prvoga poluvremena zabilježeno je još da je Bubnjar u 44. minuti pucao, ali neprecizno.

U drugom poluvremenu uz kišu neugodu je stvarala i relativno niska temperatura (svega +11 Celzijusovih), a na objema stranama zadugo nije bilo konkretnih akcija. U 57. minuti udarac je iskušao Pranić, no domaći je vratar lako ugrabio loptu. Stobrečani su igrali malo i preoštro, kadkad prljavo, pa je prosvjedovao trener Zadra Ivan Pudar, za što ga je sudac opomenuo, kao iz istovjetnog razloga i Ivana Šimurinu u 66. minuti. Do kraja nije se imalo što zapamtiti, tek jedan slabašni i neuspješni pokušaj Frane Baraća iz daljine prema Tomi Glujiću, pa je na kraju završilo neodlučeno.

Trenutno nema komentara

Niste registrirani?

Registrirajte se ili logirajte kako biste iskoristili pune mogućnosti portala Zadarskog lista. Besplatno je!

Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr