Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

3 C°

Split bez Bralića, Matešića i mene – nije Split!

17.06.2011. 22:00
Split bez Bralića,  Matešića i mene  – nije Split!


Splitski festival ni  ove godine neće proći bez nastupa Mladena Grdovića, a  osim njega, nastupima Tomislava Bralića i Bepa Matešića,  zadarska scena na jugu bit će  ponovno jaka.
– Drago mi je da sam opet na  Splitskom festivalu i da će tamo biti moji Zadrani Bepo  Matešić i Tomislav Bralić.  Držat ću se svojih ljudi, malo  ću izbjegavati bevandicu i to je  to, kazao je Grdović dodajući  da su se Zadrani uvijek držali  skupa:
– Takoreći ćemo se ka’ mala  dica držati za ruke. Želim da  to bude jedna lipa zadarska  noć. Jer, Split bez Bralića, Matešića i mene – nije Split! Kad  bi mi otkazali, svi bi naj…!
Na Splitskom festivalu gostovat će s jednom laganom  dalmatinskom pjesmom. Ipak,  naziv još ne smije otkriti budući da službeni CD festivala  još nije izašao. Naravno, prolaz u finale očekuje u startu.
Poslije ljeta i brojnih koncerata Grdovića očekuje turneja po Kanadi i Americi s  Kićom Slabincem i Duškom  Lokinom koji su mu, kaže, u  mladosti bili idoli, a danas, eto  pjeva s njima.
Odgovorio je zadarski pjevač i na prozivke oko splitske  gay parade zbog kojih je završio i na razgovoru u policiji.
– Ma mene uopće ne interesiraju te parade. Imam  svog posla. Policiji sam isto  rekao što i tebi. Niti me briga  za njih, niti ih želim vidjeti, niti  bi išao na paradu, a niti sam  uopće bio tamo. Ne znam  zašto su me rastegli tako, ja se  držim svoje katoličke vjere, a  drugi neka rade što hoće, zaključio je Grdović.