Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Uvijek odlični Belan rasplesao Zadrane

17.06.2011. 22:00
Uvijek odlični Belan  rasplesao Zadrane


Tijekom cijelog jučerašnjeg dana trajale su pripreme za najduži zadarski festival – Ponton festival. Za početak festivala organiziran je nastup uvijek rado viđenog Nene Belana, kojeg je zadarska publika imala priliku u svom gradu poslušati prije svega tri mjeseca. No, to publiku nije spriječilo da terasu Maraschino bara i jučer ponovno pohodi u velikom broju.
– To je uobičajeni ritam nastupa kod nas. U većim hrvatskim gradovima nastupamo tri puta godišnje, na proljeće, ljeto i jesen. To nije ništa novo, ali izgleda da nas publika voli i veseli se s nama, prokomentirao je pjevač prije koncerta.
Ovo ljeto očekuje ga više od trideset koncerata, a uz rasprodane naredne mjesece pjevač je zadovoljan i plasmanom nedavno predstavljene pjesme “Nedir nad morem plavim”. Iako je službena promocija bila prije nekoliko dana pjesma se, kaže, već dva mjeseca vrti po postajama i prva je na top listama. Ukoliko je poželite čuti uživo, a propustili ste sinoćnji koncert, priliku za popravni ispit imat ćete već na fešti na Brodarici, ali i na Viru.
U međuvremenu Ponton festival će vas zabaviti novim sadržajima, trodnevnim Peppermint događanjem, u sklopu kojeg će Zadrani imati priliku poslušati nešto neuobičajenije ritmove iz rukava DJ-eva ovog poznatog zagrebačkog kluba. Funk, soul i rockabilly samo su dio ponude, stoga ne propustite ni tu glazbenu poslasticu ovogodišnjeg Ponton festivala.