Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Crescendo Johnovoj djevojci u Zadru priredio prosidbu iz snova

17.07.2016. 22:00
Crescendo Johnovoj djevojci u Zadru priredio prosidbu iz snova


Dok je zadovoljna Cassie bez riječi uživala u pjesmi grupe Queen ‘You are my best friend’, iznenada je pred nju u prepunom zadarskom caffe baru Kampanel u povijesnoj jezgri grada kleknuo njezin dugogodišnji dečko John i zaprosio je. Simpatična Amerikanka je, dakako, kazala “da”, na oduševljenje sviju u tom lokalu.
Ovaj događaj nije izmišljen, već se u petak navečer doista zbio u navedenom kafiću, o čemu svjedoči i video uradak koji je na svoju Facebook stranicu postavila poznata ‘a kapela’ skupina Sveučilišta u Zadru, AKA Crescendo. Kako su se pohvalili na toj stranici, baš ovaj zadarski bend organizirao je cijeli ovaj događaj i to nakon što ih je John na to zamolio.
Filip Panza iz AKA Crescenda otkrio nam je kako je ovaj Amerikanac iz države Colorado na YouTubeu našao jednu njihovu izvedbu, nakon čega im se prije pet mjeseci javio preko njihove Facebook stranice u inbox.
– Rekao nam je kako će ovog ljeta njegova djevojka i on biti na proputovanju Europom te da će boraviti u Hrvatskoj, pri čemu planiraju posjetiti i Zadar. Oni inače žive u Mianmaru u Aziji, no Cassie je zadnjih mjeseci bila na studentskoj razmjeni u Grčkoj, gdje će se sastati te će zajedno krenuti na put. Ispričao nam je kako njegova djevojka jako voli ‘a kapela’ pjevanje te nas je pitao bi li im zapjevali na njihovoj prosidbi, kazao je Panza, dodajući kako su svih tih mjeseci s Johnom bili u kontaktu.
 – Mi smo isplanirali cijeli scenarij te prosidbe koja se trebala zbiti na Pozdravu suncu, međutim na sam dan, kad se to trebalo dogoditi, u Zadru su se izmjenjivali bura i kiša. Budući da su John i Cassie objedovali u jednom restoranu na zadarskoj rivi, odlučili smo da se prosidba dogodi u obližnjem kafiću Kampanel, o čemu smo obavijestili Johna, prisjetio se ovaj student i pjevač, koji je zajedno s kolegama zauzeo mjesta za više stolova u tom lokalu, pričekavši da se pojavi par iz SAD- a.