Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Okupili se na Forumu kako bi hvatali Pokemone

17.07.2016. 22:00
Okupili se na Forumu kako bi hvatali Pokemone


Za hvatanje Pokemona trebaju dobre noge, wi-fi, dobri mobiteli, ali i mobilni punjači baterija. No, i to imamo, ne možeš hvatati Pokemone nepripremljen, kazuju zadarski hvatači Pokemona koji su se jučer okupili na zadarskom Forumu, kako bi uhvatili što veći broj ovih virtualnih stvorenja. Usprkos tome što su serveri non-stop padali, pa se tako jučer mogao uhvatiti svega pokoji Pokemon, to ih nije spriječilo da aktivno dežuraju.
– Evo sad ćemo ići večerati pa se opet vraćamo natrag. Kako živim blizu, vidim da ljudi na Forumu aktivno igraju i do dva sata ujutro, priča Antonio, jedan od zadarskih Pokemon lovaca.
Zadarski Forum odlično je mjesto za hvatanje Pokemona jer se na njemu nalaze tri Poke stopa. I onda kada netko od lovaca uključi ‘lure’, koji privlači Pokemone narednih 30 minuta – igri nema kraja.
– To je izvrsno, jer onda ne moraš ići za njim. ‘Lureovi’ ih privlače, mi sjedimo i hvatamo ih, pojašnjava Antonio.
– Evo, ja za Pokemon loptu moram otići u crkvu, otkriva Dina, koja je j posljednja četiri dana, otkako igra igricu, u crkvi bila dva puta.
Dok igraju, često znaju smetnuti pažnju na vanjske prepreke, pa je tako u ova četiri dana bilo i udaranja u rasvjetne stupove, a zapinjanja o nogostupe više ne broje, otkrivaju Pokemon lovci.
Dodajmo i to kako Zadar u Pokemon svijetu trenutačno drži crveni tim Valor. U igri su još i žuti i plavi tim, no ovaj prvi ima najbolje rezultate.