Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Motociklist završio pod automobilom, teško ozlijeđen

17.08.2011. 22:00
Motociklist završio pod automobilom, teško  ozlijeđen


Teška prometna nesreća dogodila se u utorak oko  21 sat kada je 29-godišnjak iz Velike Britanije proklizao pod  auto koji mu je dolazio iz suprotnog smjera i zadobio ozljede  opasne za život.
Nesreća se naime, dogodila na predjelu Sveti Martin, a  29-godišnjak je upravljajući motociklom britanskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine, u blagom desnom zavoju izgubio kontrolu nad motociklom te pao na cestu  pri čemu je u klizanju podletio pod automobil zadarskih  registaracija koji je u tom trenutku nailazio iz suprotnog  smjera, a kojeg je vozio njegov vršanjak. U tom proklizavanju,  motocikl se odbio od auta i završio na zemljanoj površini kraj  ceste. Motociklist je teško ozlijeđen te je hospitaliziran na  Jedinici intenzivnog liječenja zadarske Opće bolnice.


Francuzi opljačkali Slovenku
Paški su inspektori dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom 21-godišnjih Francuza koje se sumnjiči da su u utorak u ranim jutarnjim satima, u klubu na plaži  Katarelac na Pagu, ukrali novčanik u vlasništvu osam godina  starije gošće iz Slovenije. Protiv obojice je podnesena kaznena prijava.
Zagrepčaninu iz auta nestao GPS
GPS uređaj marke “becker” ukraden je 49-godišnjem Zagrepčaninu iz Opela koji je bio pakiran uz plažu  Suha, u mjestu Ugljan na istoimenom otoku.
Uređaj je vrijedan oko tisuću i pol kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava. A, tijekom  proteklog vikenda u uvali Biskupljača na otoku Viru, s glisera  u vlasništvu 44-godišnjakinje, nestao je CD receiver JVC,  štap za pecanje i ronilačka maska u vrijednosti od oko četiri  tisuće kuna.Policajci pokušavaju pronaći lopova i ukradene  stvari.