Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Prilika za prve bodove

17.09.2010. 22:00
Prilika za prve bodove


Nakon poraza u prvom, a potom jednotjedne stanke, rukometaši Zadra u trećem će kolu Prve hrvatske rukometne lige snage odmjeriti s Osijekom. Sutrašnji (nedjelja) ogled, koji je na rasporedu u 18 sati, za oba će kluba biti prilika za prve ovosezonske bodove; a kakve su šanse gostujućih, upitali smo Igora Nikolića, trenera Zadra.
– U Osijek definitivno ne putujemo s bijelom zastavom. Ako budemo kompletni, pod tim mislim na igranje Josipa Peše koji ima problem s ozljedom tetive, smatram da se možemo nadati pozitivnom ishodu. Osijek je kvalitetna momčad. Najjači su na pozicijama vratara, lijevog krila i lijevog vanjskog, pa stoga i glavninu svojih akcija temelje na lijevoj strani napada. Ne smijemo zaboraviti da se radi o sastavu s premijerligaškim iskustvom, međutim, sve navedeno ne znači da ćemo se oslanjati na bilo kakve kalkulacije. U Osijek idemo pokušati pobijediti – kaže prvi strateg Zadrana koji će, bude li Peša zdrav, u slavonskoj prijestolnici moći računati na kompletan sastav.
Raspored 3. kola 1. HRL:
Osijek – Zadar (nedjelja, 18.00), Senj Wallenborn – Đakovo, Umag – Crikvenica, Prelog – Hrvatski dragovoljac, Županja – Mladi rudar, Kaštela Adriachem – Brod Konstruktor, Ivančica Ivanec slobodna.