Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Hrgović: Nisam dvojio o dolasku u Zadar

17.09.2013. 22:00
Hrgović: Nisam dvojio o dolasku u Zadar


U dva tjedna dva predstavljanja novih igrača na Stanovima. Napredak u rangu svjetlosne godine. Napokon su u Nogometnom klubu Zadar shvatili da klub treba medijski eksponirati na malo drugačiji način. Nekako nam se čini da je i u tom segmentu “prste umiješao” trener Ferdo Milin.
Nakon što su javnosti prije osam dana predstavljeni Mato Neretljak i Josip Tadić, jučer je pred medije izašao Mirko Hrgović koji će do kraja ove sezone, nositi dres momčadi sa Stanova. Lijevi bočni koji je igrao i za Hajduk i za Dinamo trebao bi biti pojačanje za momčad sa Stanova. Također su na “pressici” bila i petorica nekadašnjih juniora Zadra s kojima su potpisani prvi profesionalni ugovori.
– Doveli smo Matu Neretljaka i Josipa Tadića, a sada nam je stigao i Mirko Hrgović. Ako nam se sve stvari poslože mogli bismo ubrzo sazvati još jednu konferenciju i predstaviti još jedno pojačanje. Ali, otom-potom – kazivao je u uvodu Josip Bajlo.
Bajlo je naglasio da ovim činom neće biti zanemareni mladi igrači iz Zadrova pogona.
– Potpisivanje četvorogodišnjih ugovora s Ikićem, Vidukom, Čirjakom, Blaževićem i Bašićem dovoljno govori o tome da se politika kluba ne mijenja. I dalje će baza biti igrači ponikli u našoj školi nogometa. Ali, sada će uz ove iskusne igrače moći puno naučiti i stasati u prave igrače.
Mirko Hrgović nije krio zadovoljstvo dolaskom u NK Zadar.
– Motiva kod mene nikada nije manjkalo. Tako će biti i u Nogometnom klubu Zadar. Kao što vam je poznato ugovor sa Splitom mi je istekao i razmišljao sam što dalje. Postojala je jedna varijanta s odlaskom u inozemstvo, ali se nije realizirala. Otvorila se mogućnost za dolazak u Zadar i niti trenutka nisam dvojio. Osjećam se odlično, maksimalno sam motiviran i sretan zbog dolaska u Zadar. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje čelnih ljudi ovoga kluba.