Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Peirca: Ne mislim stati na tom golu

17.09.2013. 22:00
Peirca: Ne mislim stati na tom golu


Stipe Perica, zadarski nogometni internacionalac, prošloga je vikenda imao svoj premijerni nastup za novi klub Bredu u koju je došao na posudbu iz londonskog Chelsea. Ušao je u igru u 81. minuti, a samo pet minuta kasnije postigao je svoj prvijenac u dresu novoga kluba. Breda je u tim trenucima na gostovanju kod Rode imala prednost od 1:3, a mladi Zadranin je postigao četvrti od ukupno pet golova koliko je zabila njegova momčad. Bredi je ovo prva pobjeda u prvenstvu i nalazi se na petnaestom mjestu. Stipin prvijenac bio je razlog da mu uputimo čestitke iz njegova rodnog Zadra i čujemo njegove impresije.
– Sretan sam kao malo dijete. Zabiti gol u svom premijernom nastupu nije mala stvar – kazivao je jučer ujutro odlično raspoloženi Stipe kojeg smo dobili na mobitel netom prije jutarnjeg treninga.
– Odlično sam trenirao taj tjedan i možda će zvučati neskromno, ali očekivao sam da ću zaigrati protiv Rode. Možda čak i više od deset minuta koliko sam na kraju dobio. Ali, nema veze, nemam se pravo žaliti. Dobio sam priliku i iskoristio je. I ne mislim stati na tome. Želim još nešto reći. Bio sam na okupljanju mlade reprezentacije, ali nisam dobio priliku zaigrati. To me još dodatno motiviralo i u ovu sam utakmicu ušao sto na sat.
Unatoč tome što ima tek osamnaest godina Perica je čvrsto na zemlji.
– Ne živi se od jednog gola, najgore bi bilo da se sada zadovoljim time i opustim se. Želim iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu napredovati. Već u nedjelju nas očekuje teška utakmica s AZ Alkmarom i nadam se da ću dobiti priliku zaigrati u tom dvoboju.