Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Zadranin uhvaćen u krađi u trgovini mješovitom robom

17.12.2011. 23:00
Zadranin uhvaćen u krađi u trgovini mješovitom robom


U vremenskom razdoblju od 8. do 17. prosinca ove godine nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u neuseljenu kuću u vlasništvu 29-godišnjaka na Težačkom putu bb u mjestu Bibinje. Oštetio je ulazna vrata, razbacao stvari po kući, ali nije ništa ukrao. Šteta je oko 100 kuna. U subotu ujutro, dok je 41-godišnja Zadranka šetala Poluotokom, nepoznati počinitelj joj je ukrao novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novčani iznos od oko 400 kuna.
U Ulici Mate Balote na kućnom broju 30 u Zadru iz dvorišta obiteljske kuće 47-godišnjaka ukradena je torba s ribarskim štapom i dva multiplikatora. U ovom je slučaju šteta procijenjena na oko pet i pol tisuća kuna.
U trgovini mješovitom robom na adresi Uskočke ulice, u subotu rano poslijepodne, zaštitar je u krađi uhvatio 59-godišnjaka iz Zadra. Već je bio ukrao artikle u vrijednosti više od tisuću kuna.
A, u mjestu Vir na Putu Site 4, nepoznati počinitelj provalio je u vikendicu 51-godišnjeg Slovenca i ukrao mu bicikl te razni alat. Šteta je oko 15 tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.