Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

TBF prvi put u unplugged izdanju

Autor: Irena Jurjević

18.01.2009. 23:00
TBF prvi put u unplugged izdanju

Foto: Filip BRALA



The Beat Fleet se u petak Zadranima u Arsenalu prvi puta prikazao u “unplugged” izdanju, a dva sata odlične svirke zadovoljila su različite apetite brojne publike koja je došla poslušati poznate Splićane.
Plesalo se posvuda, na podiju i na katu, a TBF-ovci su Zadranima pružili cjelokupni presjek svoje dugogodišnje karijere. Našlo se tu za svakoga ponešto pa je uz hip hop poskočice bilo i dalmatinskih laganica, ne bi li se mogao zaplesati i pokoji sentiš. Zadranima to nije bilo nimalo strano pa je u petak navečer vrlo dobro došla praksa stečena na svim onim održanim sentiš partyjima. Da sve ne bi bilo u laganim ritmovima, našla se tu i disko varijacija uz kombinaciju mandolina. Papilova, Smak svita, Alles gut samo se neke od izvedenih uspješnica, a sve pjesme su naišle na izvrsni prijem publike koja je negdje oko ponoći, samo Zadranima svojstvenim navijačkim metodama, odlučno tražila očekivani bis. To im je nakon podužeg zazivanja, naravno, i uspjelo, nakon čega je uslijedio ‘Genije’ te zaključna pjesma naziva ‘Odjeb je lansiran’.
 Posljednji put TBF smo imali prilike vidjeti u Zadru u svibnju prošle godine kada su nastupili na Trgu pet bunara. Spomenimo i to kako svi oni koji možda nisu pristigli na koncert TBF-a u petak, dodatnu zanimljivu priliku imat će za mjesec dana i to u Zagrebu.
 Dečki 20. veljače u velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova spremaju svoj do sada najveći koncert. Kao potpora nastupit će splitska hip-hop skupina ST!llness, a tim koncertom Radio 101 obilježit će ujedno i 25. godišnjicu djelovanja.