17 °C
Online izdanje
Nedjelja, 25.lipnja 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Gospodarstvo
RSS feed
Današnji broj
Gospodarstvo
Povratak
Ministrica Dalić zadarskim gospodarstvenicima predstavlja akcijski plan
Piše: Z L

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Zadar, u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta, u ponedjeljak, 23. siječnja, u Zadru organizira okrugli stol na kojem će potpredsjednica Vlade RH i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta dr.sc. Martina Dalić predstaviti Akcijski plan za administrativno rasterećenje gospodarstva, te će se nazočnim gospodarstvenicima omogućiti dijalog s potpredsjednicom Dalić i upoznati je s preprekama s kojima se susreću u svom svakodnevnom poslovanju.

Okrugli stol "Dijalog poslovne zajednice i Vlade Republike Hrvatske - Predstavljanje Akcijskog plana za administrativno rasterećenje gospodarstva" održat će se u hotelu Kolovare s početkom u 10.30 sati.

Cilj skupa je predstaviti gospodarstvenicima navedeni akcijski plan te ukazati na goruće probleme gospodarstvenika u njihovom svakodnevnom poslovanju, omogućiti izravni kontakt između gospodarstvenika i predstavnika Vlade RH, te zajedno predložiti mjere i rješenja za olakšanje poslovanja.

Nakon kratkog uvodnog obraćanja predsjednika ŽK Zadar Darija Jurina, te potpredsjednice HGK za graditeljstvo, promet i veze, Mirjane Čagalj, potpredsjednica Vlade RH i ministrica, dr. sc. Martina Dalić, predstavit će Akcijski plan nakon kojeg će se otvoriti rasprava, te pružiti prilika gospodarstvenicima za postavljanje pitanja izravno potpredsjednici Vlade RH.

Trenutno nema komentara

Komentiranje više nije dostupno
Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr