Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Ministrica Dalić zadarskim gospodarstvenicima predstavlja akcijski plan

18.01.2017. 23:00
Ministrica Dalić zadarskim gospodarstvenicima predstavlja akcijski plan


Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Zadar, u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta, u ponedjeljak, 23. siječnja, u Zadru organizira okrugli stol na kojem će potpredsjednica Vlade RH i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta dr.sc. Martina Dalić predstaviti Akcijski plan za administrativno rasterećenje gospodarstva, te će se nazočnim gospodarstvenicima omogućiti dijalog s potpredsjednicom Dalić i upoznati je s preprekama s kojima se susreću u svom svakodnevnom poslovanju.
Okrugli stol “Dijalog poslovne zajednice i Vlade Republike Hrvatske – Predstavljanje Akcijskog plana za administrativno rasterećenje gospodarstva” održat će se u hotelu Kolovare s početkom u 10.30 sati.
Cilj skupa je predstaviti gospodarstvenicima navedeni akcijski plan te ukazati na goruće probleme gospodarstvenika u njihovom svakodnevnom poslovanju, omogućiti izravni kontakt između gospodarstvenika i predstavnika Vlade RH, te zajedno predložiti mjere i rješenja za olakšanje poslovanja.
Nakon kratkog uvodnog obraćanja predsjednika ŽK Zadar Darija Jurina, te potpredsjednice HGK za graditeljstvo, promet i veze, Mirjane Čagalj, potpredsjednica Vlade RH i ministrica, dr. sc. Martina Dalić, predstavit će Akcijski plan nakon kojeg će se otvoriti rasprava, te pružiti prilika gospodarstvenicima za postavljanje pitanja izravno potpredsjednici Vlade RH.