Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Obraniti 7:1 i plasirati se na Final Four

18.02.2011. 23:00
Obraniti 7:1 i plasirati  se na Final Four


Jednostavno sigurno neće biti, jer protiv sebe imamo itekako jaku momčad, no odličan nastup iz prve utakmice i velikih 7:1 trebalo bi, uz našu dobru igru, biti dovoljna garancija da ćemo se uskoro naći na Final Foru Europske lige – rekao je trener Zadra Šime Mijolović


Danas u 13 sati  kuglači Zadra će tražiti put  prema Final Fouru Europske  lige. Naime, u gostima kod  njemačke Victorije Bamberg  Zadrani će pokušati zadržati  7:1 iz prve četvrtfinalne utakmice.
– Imamo jako dobar rezultat. Za proći dalje bit će nam  potrebne ili dvije ili jedna  pobjeda, s tim da imamo bolji  omjer setova – objasnio je trener Zadra Šime Mijolović, objasnivši da će taktika biti podređena tom cilju.
– Sigurno da nam forma u  kojoj se nalazimo tijekom cijele sezone daje za pravo nadati se konačnom uspjehu. Jednostavno sigurno neće biti,  jer protiv sebe imamo itekako  jaku momčad, no odličan nastup iz prve utakmice i velikih  7:1 trebalo bi, uz našu dobru  igru, biti dovoljna garancija da  ćemo se uskoro naći na Final  Foru Europske lige.
Protekle dvije sezone Victoria vas je izbacivala, ali vi  ste igrali bolje u gostima nego  kod kuće.
– Kuglana u Bambergu je  izrazito neugodna. Može se  reći da je na rubu regularnosti. Staze tamo nisu dobre i  to nam ne odgovara, pošto mi  imamo tehnički kvalitetne  igrače. Ali, isto tako takve  staze niti njima ne odgovaraju  previše i oni tamo ne postižu  dobre rezultate. I oni su sastav  koji igra bolje u gostima. Doduše na svojoj kuglani su uvijek favoriti, ali i mi ju već sada  dobro poznamo, pošto tamo  gostujemo već treću godinu  zaredom.
Za kraj je trener Zadra  istaknuo kako je uvjeren da  su njegovi igrači spremni napraviti još jedan veliki rezultat u ovoj sezoni.
– Mnogo sam pričao s  igračima i napravili smo jednu  kvalitetnu psihološku pripremu. Sve ostalo ionako već  imamo, tako da sam uvjeren  da ćemo uskoro proslaviti ulazak na Final Four.