Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Muškarac mrtav pijan zaspao nasred ceste

Autor: Suzana Bandić

18.02.2013. 23:00
Muškarac mrtav pijan zaspao nasred ceste


Muškarac u 40-im godinama mrtav-pijan spavao je nasred Dalmatine, sve dok ga nisu razbudili vozači koji su ga pukom srećom zaobišli i tako izbjegli tragediju


Građanin koji je u petak ujutro putovao Dalmatinom na relaciji Zagreb – Split nedaleko Zadra naišao je na, zaista nevjerojatan prizor zbog kojeg je obavijestio policiju, ali i Dnevniku.hr dostavio snimku.
Kako? Zašto? Nitko ne zna
Kako se to na snimci može vidjeti on je svojim automobilom naišao na muškarca koji je mrtav-pijan spavao nasred kolničke trake.
– Nakon što su dva automobila uspjela uočiti i izbjeći nesreću i ja sam stao kako bih pomogao eventualno unesrećenima…(u prvi mah sam pomislio da se dogodilo prometna nezgoda sa smrtnim ishodom!!), ali na svu sreću sve je prošlo O. K. – u popratnom e-mailu napisao je vozač koji je svjedočio ovom nesvakidašnjem događaju kada je samo pukim slučajem izbjegnuta tragedija.
– U petak ujutro, nešto iza 10 sati zaprimljena je dojava da na autocesti leži muškarac za kojeg se pretpostavlja da je u alkoholiziranom stanju. Naši djelatnici odmah su po dojavi izišli na teren, no tamo nisu nikoga zatekli – rekao je Elis Žodan, dodajući da je i ranije bilo sličnih dojava, iako su najčešće one o vozačima koji voze suprotnim smjerom.
Otišao teturajući
Policija još uvijek nepoznatoga alkoholiziranog muškarca nije zatekla jer su ga vozači koji su na njega naišli do njihova dolaska uspjeli razbuditi. On se, kako se to i na snimci vidi, negodujući ustao, a potom je teturajući otišao do zaštitne ograde, prešao ju i udaljio se u nepoznatom smjeru.