Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Tomislav Bralić i Zaratino pjevali za Anđelu

18.02.2017. 23:00
Tomislav Bralić i Zaratino pjevali za Anđelu


U dvorištu gimnazije Vladimira Nazora u petak je održano nekoliko događanja kojima je cilj bilo prikupljanje sredstava za teško oboljelu Zadranku Anđelu Piplović, koja boluje od rettovog sindroma. Nakon humanitarne malonogometne utakmice i turnira u košarci 3×3, navečer je održan koncert “ZaDar Anđeli”.
Na košarkaškom turniru nastupilo je osam ekipa, iz svih zadarskih srednjih škola, a pobijedila je momčad “Kampo Kaštelo”. Drugoplasirana je bila ekipa MIOC-a, a na treće mjesto su se plasirali momčad “Vladimir Nazor”.
Ulaznica za koncert koštala je simboličnih 20 kuna, a odaziv je bio dobar, rezimirao je organizator, učenik Karlo Korona.
– Zadovoljni smo odazivom, drago mi je da smo uspjeli uspješno realizirati ovo događanje, da smo uspjeli prikupiti sredstva za našu Anđelu, naglasio je Korona i dodao da ovo događanje svakako neće biti posljednje.
Na koncertu su nastupali Tomislav Bralić i grupa Zaratino, koje u izvedbi nije omela ni kiša koja je počela padati pred sam početak njihovih nastupa, pa su se posjetitelji povukli pod šator koji je bio postavljen ispred škole.
Dobre atmosfere nije nedostajalo, mladi, a posjetitelji su bili uglavnom mladi, su pokazali da se ne znaju samo dobro zabaviti, već i pomoći potrebitima.