Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Luka Magaš apsolutni pobjednik

Autor: Branko Božić

18.03.2010. 23:00
Luka Magaš apsolutni pobjednik

Foto: Branko BOŽIĆ



U organizaciji i pod pokroviteljstvom Grada Nina održan je treći stolnoteniski turnir Nin 2010. za pojedince i parove. Među seniorima nastupilo je 20, a u kod veterana 14 stolnotenisača iz Nina i njegovih pet prigradskih mjesta Poljica Briga, Zatona, Ninskih Stanova, Grba i Žerave. U finalnim borbama pred prepunim tribinama ninske školske sportske dvorane u kod seniora prvo mjesto osvojio je prošlogodišnji pobjednik Luka Magaš iz Nina. Drugo mjesto pripalo je Krešimiru Grancariću, a treće Ivici Stuliću. U igri parova također kod seniora prvo mjesto pripalo je paru K. Grancarić/ K. Pijaca, drugo mjesto osvojio je par T. Stulić/I. Magaš dok je treće mjesto pripalo paru I. Kutija/I. Magaš.
Kod vetarana prvo mjesto osvojio je Alen Medić iz Nina, drugo mjesto pripalo je Franu Grancariću, a treće Romanu Marguču. U igri parova prvo mjesto osvojila su braća I. Medić i A. Medić. Drugu poziciju osvojio je par R. Marguč/S. Dejanović, dok je treće mjesto zaslužio par I. Dučić/A. Gregurević. Apsolutni pobjednik turnira je Luka Magaš koji je u finalu bio bolji od Alena Medića svladavši ga rezultatom 11:7.
Na kraju manifestacije medalje, pehare i diplome pobjednicima je na prigodan način podijelio uime pokrovitelja Grada Nina Marin Pijaca, stručni suradnik za animaciju i sport.