Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Tomasov bi trebao igrati za Zadar do kraja sezone

18.04.2012. 22:00
Tomasov bi trebao igrati za Zadar do kraja sezone


Prekasno je da bi se Tomasov registrirao za nas i stekao pravo nastupa protiv Vinkovčana. Ako se registrira prije sljedećeg utorka, onda će imati pravo nastupa u Koprivnici protiv Slaven Belupa – kazao je Bajlo


Marin Tomasov više nije član Hajduka. Arbitražna komisija HNS-a donijela je “presudu” u korist Marina Tomasova, a na štetu splitskih “bilih”. Ova je odluka pravomoćna što znači da je Tomasov automatski postao slobodan igrač, a Splićani mu povrh toga moraju isplatiti cjelokupno dugovanje koje navodno iznosi 250.000 kuna. Iako se u medijima nagađalo da će Tomasov odmah po donošenju ove odluke preći u redove Dinama to se, čini se, neće dogoditi. Iako ništa nije sigurno Tomasov bi u redove hrvatskog prvaka trebao preći po završetku ove sezone, naravno, ako se sve usuglasi u trokutu Tomasov – Sinovčić – Mamić. U prvoligašu sa Stanova su potvrdili da će s Tomasovim najvjerojatnije potpisati ugovor do kraja sezone.
– Da je bilo pravičnosti Tomasov je trebao biti slobodan igrač tri dana nakon podnošenja zahtjeva za raskidom ugovora, znači po žurnom postupku. Međutim, nikada nije kasno za pravdu – kazivao je jučer ujutro Josip Bajlo, predsjednik NK Zadra.
– Ništa ne bih želio prejudicirati po pitanju odluke o navodnoj informaciji da će Zadar potpisati ugovor s Tomasovim do kraja sezone. Reći ću samo da bi Tomasov trebao igrati za Zadar do kraja sezone, a hoće li do toga doći vidjet ćemo u sljedećih nekoliko dana. Ako nešto ne iskrsne u međuvremenu to bi se trebalo dogoditi.
To znači da Tomasov sigurno neće biti u sastavu protiv Cibalije?
– Prekasno je da bi se Tomasov registrirao za nas i stekao pravo nastupa protiv Vinkovčana. Ako se registrira prije sljedećeg utorka, onda će imati pravo nastupa u Koprivnici protiv Slaven Belupa – kazao je u kraćem razgovoru Josip Bajlo.