Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Ćurjurić: Potpisao sam doživotni ugovor

18.05.2011. 22:00
Ćurjurić: Potpisao sam doživotni ugovor


Smatram da smo u dobroj formi i da nismo ništa nekvalitetniji od Rijeke, dapače, smatram da smo bolji. Uostalom dužni smo našim navijačima pokoji pozitivan rezultat s gostovanja jer smo u ovome prvenstvu bili katastrofalni na strani – kazao je Ćurjurić


Nije ga bilo u sastavu protiv Dinama, ali ne zbog ozljede ili zbog toga što ga trener Dalibor Zebić nije želio u sastavu. Veznjak Zadra Ivan Ćurjurić prošle je subote u trenucima kada su se njegovi suigrači borili s “modrima” na Stanovima, uplovio u bračnu luku sa svojom družicom Martinom. Nakon dvoboja s Dinamom igrači Zadra su se žurili po hodnicima stadiona na Stanovima, odijela koja su zamijenila plave dresove govorila su da se žure na vjenčanje svoga suigrača.
– Bilo je super, nemam riječi. Potpisao sam svoj doživotni ugovor – kazivao je jučer Ćurjurić nakon naše čestitke povodom vjenčanja.
– Nekoliko dana prije vjenčanja sam dobio slobodno kako bih se mogao posvetiti pripremama. Vozili smo se kočijom u Murvici od kuda je Martina, a sama večera je bila u Petrčanima. Za otprilike dva mjeseca očekujemo prinovu u obitelji i veselimo se tome trenutku.
Hoće li biti možda budući nogometaš ili očekujete kćerkicu? A bračno putovanje?
– Moguće je da bude nogometaš iako ne bih imao ništa protiv ni nekoga drugog sporta. Ultrazvuk je pokazao muško, a ipak je najvažnije od svega da bude zdravo i da porod prođe dobro. Što se tiče bračnog putovanja čekamo stanku u prvenstvu pa ćemo otputovati na par dana.
Vratimo se ipak nogometnim temama. Jeste li proslavili na vjenčanju remi protiv Dinama?
– Naravno. Nakon utakmice većina igrača mi se pridružila na piru i svi skupa smo proslavili, između ostalog i taj bod protiv Dinama. Mislim da je taj rezultat odličan jer ipak smo igrali protiv prvaka države. Feštalo se do ranog jutra.
Ćurjurić se jučer pridružio suigračima na treningu i pripreme za Rijeku su u punom jeku.
– Jučer sam i ja bio na treningu i mogu potvrditi da se s punom ozbiljnošću pripremamo za to gostovanje na Kantridi. Smatram da smo u dobroj formi i da nismo ništa nekvalitetniji od Rijeke, dapače, smatram da smo bolji. Uostalom dužni smo našim navijačima pokoji pozitivan rezultat s gostovanja jer smo u ovome prvenstvu bili katastrofalni na strani.
Zadar još nije i matematički riješio pitanje ostanka, pa bi bod mogao i zatrebati.
– Zlu ne trebalo. Istina je da nismo i matematički osigurali ostanak iako vjerujem da se svi ostali rezultati ne mogu razviti tako da Zadar završi na 14. mjestu. Ali, isto tako tko nam može garantirati da će ovako loš Hajduk pobijediti Lokomotivu na Poljudu. Nitko. Mi ovisimo sami o sebi i nemamo namjeru izgubiti na Kantridi – kazao je na kraju kraćeg razgovora Ćurjurić.