17 °C
Online izdanje
Srijeda, 28.lipnja 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Događaji
RSS feed
Današnji broj
Događaji
Povratak
Bošnjaci podržali HDZ
Piše: Z L
Foto: Arif SITNICA
Hase Salihović, Emsud Begović, Joso Nekić, Željko Šoša, Šime Erlić

Predstavnici Bošnjačke nacionalne zajednice Zadarske županije, koja na zadarskom području već niz godina radi na očuvanju bošnjačke tradicije i identiteta, te promiče zaštitu bošnjačke nacionalne manjine, ističu zadovoljstvo dosadašnjom odličnom dugogodišnjom suradnjom s predstavnicima lokalnih vlasti.

- Iako rad naše Zajednice ima fokus na njegovanju bošnjačke tradicije, posebno kroz kulturni identitet i običaje, naši su se članovi uspješno uklopili u zadarsko društvo, ali na način da uspijevaju sačuvati svoj bošnjački identitet tako da ne dođe do potpune asimilacije. Naš rad i aktivnosti redovito podupiru zadarske gradske i županijske vlasti zbog čega i ovom prigodom izražavamo svoju potporu kandidatima HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima, kaže predsjednik Bošnjačke nacionalne zajednice Zadarske županije Hasan Salihović, ističući kako su zbog sustavne podrške njihovu radu i na ovim loklanim izborima odlučili podržati HDZ i njihove kandidate za zadarskog gradonačelnika dr. Branka Dukića, kao i za zadarskog župana Božidara Longina.

- Naša zajednica za svoj Zadar uz HDZ vidi svijetlu budućnost svih građana ovoga grada, dodaje još Salihović, a podršku HDZ-ovim kandidatima i listama izražava i SDA Zadarske županije.

Trenutno nema komentara

Komentiranje više nije dostupno
Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr