17 °C
Online izdanje
Srijeda, 24.svibnja 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Događaji
RSS feed
Današnji broj
Događaji
Povratak
Glasovac: Svaki vaš glas može promijeniti budućnost našeg grada
Piše: Z L

Koalicija SDP-HNS-HSS danas je na zadarskom Narodnom trgu organizirala završno druženje s građankama i građanima, prije sutrašnje izborne šutnje.

Kandidatkinja koalicije za gradonačelnicu Zadra, Sabina Glasovac, u svojoj poruci Zadrankama i Zadranima istaknula je: „Zadar nije ničija utvrda, Zadar nije ničije vlasništvo. Zadar pripada svima. Zadar ste vi, svi ljudi našega grada. Zadar će biti grad u kojem će svatko dobiti priliku za ostvarenje svojih nada, želja i snova, svojih ambicija i ideja.  Zadar će biti grad iz kojega mladi neće odlaziti.  Zadar će bit grad razreda punih djece, koja će s osmjehom ići u školu i s radošću učiti jer znaju da u svom gradu imaju osiguranu budućnost. Zadar će biti grad gospodarskog razvoja, novih tehnologija, znanja, poštenih natječaja, kulturnih i sportskih uspjeha, grad u kojem će ulice ponovno odisati mirisom Dalmacije. To je moja vizija Zadra, ali ona je neostvariva bez vas.

Drage Zadranke i Zadrani, moć nije u rukama političara. Moć je u vašim rukama.  Kao i budućnost Zadra. Svaki vaš glas i samo munuta vašega vremena može potpuno promijeniti budućnost našega grada. Izađite na izbore jer Zadar su ljudi", pozvala je Glasovac.

Trenutno nema komentara

Niste registrirani?

Registrirajte se ili logirajte kako biste iskoristili pune mogućnosti portala Zadarskog lista. Besplatno je!

Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr