Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Predsjednik OV-a Ražanac Nediljko Jović

Autor: Branko Božić

18.06.2013. 22:00
Predsjednik OV-a Ražanac Nediljko Jović


U Općinskoj vijećnici u Ražancu održana je utemeljiteljska sjednica novoizabranog Općinskog vijeća. Sjednicu je u ime predstojnika Ureda državne uprave otvorila Kristina Božić, a do izbora predsjednika sjednici je predsjedao prvi s kandidacijske liste HSP-a dr. Ante Starčević Nediljko Jović.
Nakon što su vijećnici potpisali vijećničku prisegu, za predsjednika Općinskog vijeća izabran je Nediljko Jović, a za dopredsjednika Ivan Dušević Roko, obojica iz HSP-a dr. Ante Starčević. Ostali članovi vijeća su Ivan Lilić, Nikola Miletić, Mirko Miočić, Jure Matak i Dario Perković (HSP dr. Ante Starčević), Božo Čolak, Pave Zubčić, Predrag Dušević, Domagoj Dušević i Nenad Kožul (HDZ), te Nikola Kožul (SDP). Kandidaturu predsjednika i dopredsjednika podržali su vijećnici HSP-a dr. Ante Starčevića i vijećnik SDP-a, dok su vijećnici HDZ-a bili suzdržani. Na sjednici su prisegnuli i novi općinski načelnik Nikola Miletić Nikuda te donačelnik Dragutin Miočić.
Predsjednik vijeća Nediljko Jović zahvalio je na ukazanom povjerenju.
– Bit ću predsjednik svih vijećnika, a svaki prijedlog, mišljenje i ideju ću maksimalno uvažiti. U radu vijeća neće biti jednoumlja, poručio je Jović.