Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Besplatni dermatološki pregled za sve sudionike

18.07.2011. 22:00
Besplatni dermatološki pregled za sve sudionike


Jučer je na Narodnom trgu započelo akreditiranje za ovogodišnji peti  po redu dm Millennium  jump. Svi zainteresirani mogu se akreditirati svakog dana u razdoblju od 19 do 23  sata i to po cijeni od dvadeset  kuna. Na taj način svaki sudionik donira deset kuna za  Školu plivanja djeci s poteškoćama u razvoju, ističu  organizatori koji i ovog ljeta  na dm Millennium jumpu  predviđaju program u trajanju od najmanje šest sati  koji, osim skokova na razne  načine, predviđa gostovanje  DJ-a, benda, nagradne igre.
 Na ulazu na rivu svi sudionici dobit će  poklon pakete sponzora i organizatora, a tijekom događaja bit će  i osigurani od tvrtke Euroherc. Pored toga, ovogodišnja novost bit će i najveći  besplatni dermatološki pregled za sve sudionike koji će  biti organiziran u stankama  između skokova na za to posebno uređenom mjestu. Također, tu je i novost vezana i  za milenijsku fotografiju pa  će tako svi sudionici ove subote imati crvene dm Millennium jump majice te će u  17 sati formirati veliku svjetski prepoznatljivu šahovnicu koja će biti snimljena iz  zraka. Snimka će istog dana  obići svijet putem međunarodne TV razmjene i putem  brojnih svjetskih portala, ističu organizatori.
Dodajmo i da ćemo na dm  Millennium jumpu ove subote vidjeti i Marija Valentića, a dašak dodatnog humora zasigurno će u program unijeti njegov voditelj  Mario Petreković.