Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Zadar će isplatiti Ježinu

Autor: Drago Bajković

18.07.2013. 22:00
Zadar će isplatiti Ježinu

Foto: Vedran SITNICA



Činjenica je da je odluka Arbitražnog suda u najmanju ruku skandalozna i da ćemo nakon ovoga poduzeti sve mjere da pravnim putem povratimo ta sredstva – kazao je Reno Sinovčić


Igra se, ne igra se. Tako je otprilike jučer izgledala priča oko Nogometnog kluba Zadar, a ticala se današnje utakmice 2. kola s Dinamom na Maksimiru. Od prije najavljena nova suspenzija prvoligaša sa Stanova, a koja se tiče isplate dugovanja prema bivšen vrataru Zadra Antoniju Ježini, ipak nije aktivirana. Jučer u poslijepodnevnim satima javio se Reno Sinovčić, vanjski stručni suradnik Zadra, s najnovijim vijestima.
– Odlučili smo sutra (op.a. danas) isplatiti Ježini novac koji od nas potražuje, ali samo zbog jednog razloga. Ne želimo da se svaka tri dana stavlja ili ukida suspenzija jer to nimalo ne koristi Nogometnom klubu Zadar. Činjenica je da je odluka Arbitražnog suda u najmanju ruku skandalozna i da ćemo nakon ovoga poduzeti sve mjere da pravnim putem povratimo ta sredstva – kazao je u kraćem telefonskom javljanju Sinovčić.
Iz Odvjetničkog ureda koji zastupa Ježinu potvrdili su da je Zadar dao jamstva da će danas uplatiti novac na račun, nakon čega je javljeno HNS-u da nema potrebe za novom suspenzijom Zadra. Također nam je potvrđeno da će u slučaju nepoštivanja ovog dogovora Ježina u ponedjeljak ponovno aktivirati suspenziju. Nadajmo se, u interesu Zadra, da je ovoj priči došao kraj. Hoće li Zadar ponovno dati ovaj slučaj na arbitražu HNS-u i ima li argumente za to ostaje za vidjeti. Najvažnije je da se ime Nogometnog kluba Zadar ove sezone više ne povezuje sa suspenzijom. Ovome treba dodati da Zadar ima obavezu prema NK Dalmatincu koju mora riješiti do 1. kolovoza. Inače. Ma nećemo tu riječ više spominjati.