Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Šarić: Dragi prijatelji, pomognite mi nastaviti školovanje

18.07.2016. 22:00
Šarić: Dragi prijatelji, pomognite mi nastaviti školovanje


 Dragi moji prijatelji. Mislim da je vrijeme da napišem nešto o onome što slijedi u mom životu, i u čemu će mi zbilja zatrebati vaša pomoć. Iskreno, nisam mislila da će mi trebati, ali ipak nije sve tako jednostavno.
Tim riječima obratila se svojim brojnim prijateljima na svojoj Facebook stranici Zadranka Nela Šarić, koja je magistrirala solo pjevanje na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji. U nastavku svoje objave ta 28-godišnjakinja je navela kako je pozvana od strane prestižne vokalne Akademije na usavršavanje u Cardiff u Wales u UK.
– Tamo me pozvao ugledni tenor Dennis O’Neill, koji je tu Akademiju i osnovao, a “kuma” te iste akademije je Kiri Te Kanawa. Vjerujem da će je mnogi znati. Godišnje pozivaju 15 pjevača iz cijelog svijeta, a ja sam, eto, jedina iz Lijepe naše. Na tih 15 pjevača dobili su dvije stipendije koje pokrivaju školarinu, i jednu su odlučili dati meni, pojašnjava Šarić.
– No, kao sto znate, život u UK je izrazito skup, i zbog toga sam već neko vrijeme u potrazi za sponzorima, kojima sam voljna to sve vratiti nastupima u godini koja će slijediti. Ukoliko mi možete pomoći, i znate nekog kome se mogu obratiti, molim vas da mi se obratite u Inbox! Ovo je moja životna prilika koju nipošto ne bih voljela propustiti! Hvala!, zaključuje svoju objavu ova mlada Zadranka.