Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Trener Butić obavio prozivku

18.07.2016. 22:00
Trener Butić obavio prozivku


Jučer su na Stanovima započele pripreme nogometaša Zadra za predstojeću sezonu 2016./17. u Trećoj HNL. Kao što je poznato klub sa Stanova je i drugu sezonu zaredom pao u niži rang, pa će ove sezone svoje mjesto tražiti po trećeligaškim travnjacima u skupini jug. Zadrov strateg Josip Butić u intervjuu koji je prošli tjedan dao za Zadarski list naglasio je da, bez obzira na pad u Treću ligu, standarde ne žele mijenjati pa će se shodno tome na pripremama ponašati kao da su prvoligaši. Iz tog razloga je jučer i obavljena prozivka na Stanovima, a pripreme će trajati četrdesetak dana. Butić je jučer dao i dodatno pojašnjenje relativno ranog početka priprema.
– Na neki način ovo su pretpripreme za nadolazeću sezonu jer je prvotno bilo planirano da se prozivka obavi u petak – kazivao je jučer trener Zadra.
– Razlog zašto smo prozivku zakazali za ponedjeljak je sljedeći. S obzirom da će se na pripremama pojaviti i jedan određeni broj igrača iz županijskih ligaša ovaj tjedan ćemo iskoristiti za svojevrsni filter. S treninzima ćemo započeti sutra (op.a. danas), a okupljanje smo zakazali dan ranije.
Na jučerašnjoj prozivci na Stanovima pojavilo se 18 igrača. To su Jurjević, Colić, Bubnjar, Terkeš, Blažević, Gluić, Pedišić, Nikpalj, Josić, Prekpalaj, Smokrović, Erstić, Viduka, Župan, Perić, Tokić, bašić i Bilaver.