Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Pobjednik se čeka na završnoj večeri

Autor: Branko Božić

18.08.2013. 22:00
Pobjednik se čeka na završnoj večeri

Foto: Branko BOŽIĆ



Čitav događaj svojom je nazočnošću uveličala, posebno među mladim fanovima sve popularnija i poznatija zadarska mlada glumica Doris Pinčić, glavna protagonistica iz serije i filma Larin izbor. Ona je ujedno bila i voditeljica programa


Privlaka je bila stjecište mladih glazbenika amatera iz svih krajeva Hrvatske i susjedne Slovenije. Na Popovoj vlaki priređen je pod pokroviteljstvom Općine Privlaka, a u organizaciji privlačke Turističke zajednice peti po redu festival mladih pjevačkih hrvatskih i slovenskih nada pod nazivom “Dalmaciji s ljubavlju”.
Manifestaciju je otvorila direktorica Ureda TZ-a Iva Zorić. Zahvalila je mladim izvođačima u dobi od 10 do 18 godina, njihovim roditeljima, okupljenoj publici…
Čitav događaj svojom je nazočnošću uveličala, posebno među mladim fanovima sve popularnija i poznatija zadarska mlada glumica Doris Pinčić, glavna protagonistica iz serije i filma Larin izbor. Ona je ujedno bila i voditeljica programa. Mladi pjevači i ove su godine imali izvrsnu glazbenu potporu od strane zagrebačke pop-rock grupe Joy.
Mlade pjevačke nade razišle su se vesele i sretne, a tko će ove godine među njima ponijeti epitet najboljeg znat će se već uskoro na završnoj večeri ovogodišnjeg, devetog po redu festivala mladih pjevača Dalmaciji s ljubavlju.