Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Mladi Bibinjac odlazi u Real Madrid

18.08.2016. 22:00
Mladi Bibinjac odlazi u Real Madrid


“Sve još izgleda nestvarno”, kaže nam Jakov Delija, mladi Bibinjac koji trenutačno živi najljepši san. Naime, proglašen je jednim od najboljih igrača kampa Real Madrida, koji se proteklog proljeća održao u Biogradu na Moru. Sada će trenirati i uživati u pravom kampu u srcu Španjolske na travnjaku svog omiljenog kluba. Općina Bibinje pomogla je skromnom donacijom, jer u Madrid idu i roditelji mladog Jakova, koji troškove smještaja i putovanja moraju platiti iz vlastitog džepa.
– Sve je počelo iz novina, pročitali smo da se taj kamp otvara u Biogradu i prijavili smo ga preko interneta, baš tako smo i saznali da je on jedan od najboljih. Jako smo ponosni – rekao nam je Ante Delija, koji je i sam uzbuđen zbog putovanja u Madrid.
Jakov će biti smješten u poznatom parku Valdebebasu, kompleksu koji ima površinu od oko 1 200 000 metara kvadratnih.
– Ovo putovanje u Real Madrid je najveća motivacija koju on može iskušati na svojoj koži. Bit će mnogo klubova koji gledaju jako ozbiljno na dijete koje je bilo odabrano za put u Real Madrid, jer je to odskočna daska za igrače, a i drugi klubovi žele vidjeti što je Real Madrid vidio u vašem djetetu – piše u pismu roditeljima, koje potpisuje poznati španjolski agent Josep Maria Minguella.
Brojni sumještani s ponosom su ispratili mladog Jakova koji se treba dokazati pred zahtjevnom publikom, ali i pred jakom konkurencijom. On ipak ima jednu skromnu želju – upoznati Luku Modrića.