Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

“Kralj prometnih prekršaja” radi kao – raznosač pizza!?

Autor: Minja Gugić

18.10.2012. 22:00
“Kralj prometnih prekršaja” radi kao – raznosač pizza!?

Foto: PIXSELL



Zadranin Petar Vujasinović (30) kojemu je desetak puta vozačka dozvola bila oduzeta i čovjek koji je “ponosni” vlasnik preko 200 prekršajnih prijava zbog nepoštovanja prometnih propisa i pravila, potom dviju prijava zbog kaznenih djela iz prometa, a riječ je o izazivanju prometnih nesreća, jučer je na Općinskom sudu u Zadru osuđen na tri mjeseca zatvora.
Zadarski su ga policajci, naime, 30. kolovoza lani uhvatili u vožnji bez vozačke dozvole koja mu je zbog ranijeg “grijeha” bila oduzeta na tri mjeseca. Osim toga, kako se jučer moglo čuti u sudnici Hrvoja Viskovića, jednom je prilikom i bježao policiji po cijelom gradu, svjestan da je opet “zaglibio” u prekršaju.
Policajac Šime Dunatov kao svjedok je ispričao  kako su u redovitoj patroli bili na predjelu Petrića kada su uočili starog znanca.
– U jednom smo ga trenutku primijetili kod pizzerije. Nismo znali da radi kao raznosač pizze. Kad smo ga zaustavili, u autu je bilo pizza, a on je bio sam. Nije pravio probleme, a dok smo ga privodili čak se i ispričavao što nam je ranije bježao – potvrdio je i policajac Dunatov.
Specijalni recidivist, kako ga je nazvao tužitelj u svom završnom govoru, jučer se nije pojavio na sudu, ali je u svojoj obrani iznesenoj na prethodnoj raspravi rekao kako te kolovoške večeri prošle godine, nije vozio auto već je samo “u auto unosio pizze iz pizzerije u kojoj radi”.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU