Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Klapa Cambi u petak pjeva u Arsenalu

18.10.2016. 22:00
Klapa Cambi u petak pjeva u Arsenalu


Klapa Cambi nastavlja s obilježavanjem 30 godina uspješnog rada i to već u petak 21. listopada u ilirijinom Arsenalu, a gost večeri će biti vrhunski pjevač dalmatinskih šansona Tedi Spalato.
Svakim svojim nastupom klapa Cambi je vrhunskim izvedbama, pjevajući tradicionalne dalmatinske i zabavne pjesme, uspjela ostvariti sklad dalmatinske glazbene baštine i suvremenih glazbenih kretanja. 
‘Kriva karta’, ‘Ne more mi bit’, ‘Od zipke do križa’, ‘Moreš li razumit’, ‘Popucale rebatine’, ‘Kamena’, ‘Lipa moja’, najnovija ‘, Noćas viruj zvizdama’ i još mnogi drugi veliki hitovi, Cambi su plasirali u sam vrh klapske scene i donijeli im cijeli niz nagrada među kojima i čak 10 Porina. Cambi se može pohvaliti vrhunskim pjevačima u svojim redovima, koji su jedinstvenom interpretacijom pjesmama dali prepoznatljivi Cambijev pečat, koji publika cijeni i osjeća.
To su pokazali i prije pet godina kada su napunili splitski Poljud da bi s Cambijem proslavili 25. rođendan, a zatim dva puta i dvoranu Hypo centra u Zagrebu, zadarski Višnjik i riječku dvoranu Mladost.
– Iskreno se nadam da će ovaj koncert svima koji budu u publici ostati u lijepoj uspomeni, a nama kao izvođačima to je sigurno trenutak koji ćemo pamtiti cijeli život. Krajem listopada ovaj jubilej klape obilježit ćemo koncertom u nama posebno dragom gradu Zadru, koji je oduvijek cijenio klapu Cambi i gdje smo imali mnogo uspješnih nastupa. U trideset godina kroz klapu Cambi prošlo je puno pjevača i svaki je od njih ugradio svoju kockicu u mozaik koji i dalje ostaje nedovršen i otvoren za nove pjevačke pobjede, za nove godine, zaključio je bariton klape Alen Babić.