Srijeda, 8. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Otočni suveniri, izložba, radionica…

18.12.2013. 23:00
Otočni suveniri, izložba, radionica…


Izložbom slika “Veliki i mali Božiću” Udruge likovnih umjetnika Ars Uljan i dječje likovne radionice Mala sirena, u utorak poslijepodne u galeriji Pučkog otvorenog učilišta Dom na žalu u Preku otvoren je treći po redu Božićni sajam.
Ukrasnim i uporabnim predmetima predstavljaju se Dom za stare i nemoćne, Udruga žena Luzor, Poljoprivredna zadruga Drobnica, Zadruga Mogunja OŠ Valentin Klarin, POU Dom na žalu, Suzana Stipanov, Zlatko Franić, Petra i Lauta, Silvana Šoša, Estera Šoša i Božica Sikirić.
Prema riječima Mladenke Mašine, ravnateljice POU Dom na žalu, u sklopu Božićnog sajma, koji će biti otvoren do nedjelje, 22. prosinca, od 16 do 20 sati, organizirat će se različita popratna događanja.
– Petak prijepodne rezerviran je za multimedijalno predstavljanje autorske božićne slikovnice „Pravi prijatelj” akademske slikarice Manuele Vladić-Maštruko, koja će u poslijepodnevnom terminu održati radionicu na temu izrade božićne dekoracije od naplavina iz mora. Radionica je otvorenog tipa, dakle dobrodošli su i veliki i mali, najavljuje ravnateljica Mašina te dodaje da će u subotu koncert održati klapa Koporan iz Poličnika, a nakon nastupa druženje će se nastaviti uz domaće delicije i nagradnu igru. Sajam će se u nedjelju zatvoriti uz program dječje zumbe Fitness kluba Nicolette.