Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Bare: “Baš jako volim Zadar!”

18.12.2016. 23:00
Bare: “Baš jako volim Zadar!”


Još samo tri dana ostalo je do velikog koncerta Gorana Bare i Majki u zadarskom Arsenalu. Kraj godine donosi nam koncert kojeg ljubitelji pravog, domaćeg rock’n’rolla sigurno neće propustiti. Prije koncerta htjeli smo provjeriti kako „diše” Bare i što očekuje od još jednog zadarskog koncerta.
– Volim Zadar, kod vas mi je uvijek super. Ozbiljno. Bit će to super koncert i pozivam sve koji žele da dođu jer će čuti pravi rock’n’roll, kazao nam je dobro raspoloženi Bare s kojim smo pričali na mobitel.
Obećao nam je i neke novosti za zadarsku publiku.
– Odsvirat ćemo nekoliko singlova, dva ili tri s novog albuma i vidjeti što publika na to sve kaže, govori nam Bare i ističe da će među tim pjesmama svakako biti i ona „Osvijesti me”, u koje polažu puno nade. Bare je pjesmu napisao sam.
– To je pjesma iz osobnog iskustva, iz vremena kada sam u životu doživio zastoj. Prava je, iskrena, pop rock pjesma. Meni se jako sviđa, ali baš. I dobro je sviramo.
Iz Arsenala poručuju kako će veliki r’n’r pjesnik neuništive karizme po tko zna koji put razgolititi svoju dušu i iz sve snage otpjevati novi singl i ostale hitove.
– Na ovom koncertu redat će se najveći hitovi jedne od, ako ne i najveće hrvatske rock skupine. Energični vinkovački glazbenik i njegov bend zasigurno će i ovaj put oduševiti svoje fanove, a hitovi poput „Teške boje”, „Pozovi me u noć”, „Vrijeme da se krene”, „Mene ne zanima” samo su neki koje će publika tu večer moći čuti, poručuju organizatori.
Bare u Zadar dolazi s bendom kojeg čine Kruno Domaćinović, kao glavni gitarist, Davor Rodik na gitari, Vanja Marin na basu, Dan Divjak na klavijaturama i Alen Tibljaš na bubnjevima.
Ulaznice za koncert mogu se kupiti putem interneta na Ulaznice.hr, te na prodajnim mjestima Algoritam, Knjižara Zadar i Tisak Media.