Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Sutra utrka Djedova Božićnjaka

18.12.2016. 23:00
Sutra utrka Djedova Božićnjaka


Treći utorak u mjesecu prosincu donosi atraktivnu utrku Djedova božićnjaka koja je prošle godine održana prvi put kada je privukla veliki broj sudionika ali i medija. U sklopu zabavnog programa nastupaju:  Zbor Magnificat, Zadarske Mažoretkinje, Zbor Ožanić (Poljoprivredna,  prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića), Plesna udruga  “Okret”, Glazbeno-scenska udruga “Suncokret uživo”, Djeca i maskota  Olaf iz Igraonice Zazu, Plesna udruga “U pokretu”  i Tornadele.
Prošle se godine ova utrka održala po prvi put u  Zadru kada se povratkom u rodni grad vratio inicijator utrke Aleksandar Kovačević. Tada se po medijima pisalo da je “Zadar oteo Zagrebu  spektakl” što su i potvrdili brojni prijavljeni sudionici. I ove je godine  agencija Idi za srcem osigurala je 300 odjela za sudionike koji se prvi  prijave na mail: [email protected]. Za prijavu je potrebno poslati  Ime i Prezime. Prijave su u tijeku dok se ne podijele sva odijela. Svi  prijavljeni odijela mogu preuzeti na dan utrke od 17 sati na ulazu Providurove palače kada kreće zabavni program i zagrijavanje uz maskotu Olafa iz igraonice Zazu.
Utrka nije natjecateljskog karaktera ali je važno proći planiranu rutu.  Svi ostali koji se ne uspiju prijaviti i osigurati odijela dobrodošli su uz  uvjet da izgledaju što sličnije Djedu Božićnjaku. Djeca mogu sudjelovati uz pratnju roditelja ali ne dobivaju odijela.
17.00 Primopredaja odjela uz prigodni program i animaciju sudionika
18.45 Formiranje kolone uz nastup Mažoretkinje, Tornadele…
19:00 START utrke