Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Ljubavnik je ubo nožem u trbuh?

19.02.2012. 23:00
Ljubavnik je ubo nožem u trbuh?


Žena u dobi od 44 godine iz Pakoštana, nedaleko od Zadra, još uvijek se nalazi u biogradskoj Ortopedskoj bolnici i njezin život, kako saznajemo, srećom nije ugrožen.
Ona je, naime, večer prije, u subotu oko 21 sat teško ozlijeđena, a riječ je o ubodnoj rani nožem u predjelu trbuha. Jučer je bilo teško dobiti bilo kakve podrobnije informacije o ovom slučaju jer se, kako kažu u policiji, provodilo intenzivno kriminalističko istraživanje, a sumnja je izgleda pala na četiri godine starijeg muškarca iz istog mjesta s kojim je ona, navodno, posljednjih mjeseci bila u ljubavnoj vezi, jer je on priveden. Što se doista dogodilo možda će se više znati tijekom današnjeg dana kada bi osumnjičeni muškarac trebao biti priveden i županijskom državnom odvjetniku na ispitivanje uz kaznenu prijavu koja ga tereti za pokušaj ubojstva, a više će se vjerojatno znati i nakon detaljno obavljenog razgovora s ozlijeđenom ženom.
O ovom su događaju policiju izvijestili dežurni liječnici biogradske Ortopedske bolnice koja je najbliža mjestu Pakoštane gdje je ozlijeđena Pakoštanka dovezena.