Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Bare: “Žao nam je što nismo došli na Saljsku feštu, u petak će biti super!”

19.02.2014. 23:00
Bare: “Žao nam je što nismo došli na Saljsku feštu, u petak će biti super!”


Što sam stariji, bez struje mi je bolje jer se tako jednostavno pjesma više doživi. Električni koncert je više na tjelesnoj razini, dok je akustični više umni i emotivniji, kaže Bare


U petak navečer, prema najavama u 22 sata, u Arsenalu počinje unplugged koncert Gorana Bare i Majki. Tim povodom koncert smo odlučili najaviti kratkim razgovorom s Goranom Barom.
Kako ste?
– Odlično sam, hvala na pitanju.
Preskočili ste dolazak na Saljsku feštu, je li vam zbog toga žao?
– Je, žao mi je, ali smo ostali bez jednog člana benda neposredno prije koncerta (iz benda je otišao gitarist Zoran Čalić, op. a.) i nismo htjeli da naša publika bude uskraćena za nepotpuni zvuk. I zato dolazimo sada da pružimo punokrvni rock’n’roll u punom sastavu.
Ovo je unplugged koncert, kakav je doživljaj pjevati na takvom koncertu u odnosu na one “sa strujom”?
– Što sam stariji, bez struje mi je bolje jer se tako jednostavno pjesma više doživi. Električni koncert je više na tjelesnoj razini, dok je akustični više umni i emotivniji.
U Zadru u srpnju nastupaju Deep Purple, a “predgrupa” im je Gibonni. Hoćete li doći na taj koncert?
– Ne bih išao na taj koncert jer jednostavno nisam ljubitelj grupe Deep Purple.
Pamtimo odličan koncert Majki iz Nina prije dvije godine kada ste pred relativno malobrojnom publikom imali odličan nastup. Publika je odlično reagirala, želite li ih pozvati i na ovaj koncert?
– Da, sjećam se tog koncerta na rukometnom igralištu u Ninu. Ili je bilo nogometno? Sjećam se da su bili golovi, sad je li za rukomet ili mali nogomet, ne znam. Sjećam se da je publika bila odlična, a sada sve pozivam u petak u Arsenal na završetak turneje akustičnih Teških boja. Bit će super.