Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Pomoć obitelji za liječenje dječaka

19.04.2011. 22:00
Pomoć obitelji za liječenje dječaka


U namjeri da pomognu u liječenju od teške bolesti leukemije 12 godina starom dječaku Davidu Orliću iz ninskog prigradskog mjesta Grbe i da pomognu njegovim roditeljima da u financijskom pogledu izdrže sve napore vezane za savladavanje ove opake bolesti njihovog dječaka, članice ninske Udruge žena “Aenona” na čelu s predsjednicom Nadom Surić na Cvjetnicu su postavile tri štanda, ispred župne crkve sv. Anselma, kod Donjih kamenitih vrata na Bardelini te ispred zgrade Turističke zajednice.
Na njima su predsjednica i njezine suradnice Vesna Relja, Draženka Proroković, Mira Maravić, Rajka Zorić, Branka Matulj, Danka Marinović, Radmanka Subotić, Ivanka Bačić, Anita Jurić i djevojčica Mara Mijalić pored uskrsnih čestitki po promotivnim cijenama prodavale razne rukotvorine, uskrsne pisanice, suvenire sa obilježjima Nina i ostale predmete izrađene u kreativnoj radionici.Prikupljali su se također i dragovoljni novčani prilozi.
Da je akcija naišla na velik odjek svjedoči podatak da je sav ponuđeni materijal u kratkom vremenu rasprodan. Ovim činom ne samo Ninjani već i njihovi susjedi iz Grba i Ninskih Stanova uz goste koji su se zatekli ove nedjelje u Ninu, i ovog su puta iskazali veliko humano srce na čemu su im se u ime obitelji Orlić najtoplije zahvalile članice Aenone.