Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Deveta sezona lounge bara na bedemima

19.05.2012. 22:00
Deveta sezona lounge bara na bedemima


Koncept se od početka nije puno mijenjao te je nekadašnja “bašta Beograd”, kasnije neko vrijeme i pivnica Aria, postala mjesto na koje gosti dolaze po dozu opuštanja, “chillanja” i dobre muzike


Unatoč prohladnom vremenu terasa lounge bara Garden koji je u petak za sezonu 2012. otvorio svoja vrata bila je puna. Garden je na zadarskim bedemima već devetu godinu za redom. Koncept se od početka nije puno mijenjao te je nekadašnja “bašta Beograd”, kasnije neko vrijeme i pivnica Aria, postala mjesto na koje gosti dolaze po dozu opuštanja, “chillanja” i dobre muzike. Ništa od navedenog nije nedostajalo niti u petak navečer. Uz koktele dobrodošlice rađene na bazi Maraschina, gosti su uživali u glazbi koju su puštala četiri DJ-a; venecuelanski DJ Trujillo, hrvatski DJ mirzaisfab te Gardenovci Dean “Sunshine” Smith i Bobby Beige.
– Drago nam je što se smatra da je sezona u Zadru otvorena kad otvori Garden na bedemima. E pa sad može početi, kaže Ali Mirza Mulabegović, glasnogovornik Gardena.
U srpnju slijedi 7. po redu Garden festival, prvi put u Tisnom, a iz Garden tima najavljuju gostovanja DJ-a sa festivala u Garden lounge baru.
Uz neke poznate i manje poznate Zadrane na otvorenje je došlo i dosta turista, većinom Britanaca koji su u Zadar stigli Ryanairovim letovima i koji su itekako dobro obaviješteni o postojanju lounge bara na zadarskim bedemima s kojeg puca pogled na more, barkajole i Marasku, a trajekt prolazi tako blizu da se redovito ustaju i fotografiraju prizor.