Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Tukli se na Krešimirovoj i Branimirovoj obali

19.05.2016. 22:00
Tukli se na  Krešimirovoj i  Branimirovoj  obali


Policija je podnijela nekoliko kaznenih prijava za različite kvalifikacije protiv sudionika okršaja
Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je, u  ponedjeljak, oko 6 sati, na Obali kralja Petra Krešimira IV. u Biogradu, fizički napao i teško ozlijedio 24-godišnjaka.
Protiv 24-godišnjaka se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira, a protiv 21-godišnjaka kaznena prijava nadležnom  Državnom odvjetništvu zbog nanošenja teške tjelesne ozljede.
Policijski službenici I. policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom, 62-godišnjakom i 42-godišnjakinjom koji su se u srijedu, oko 1 sat, na Branimirovoj obali u Zadru,  međusobno sukobili. 56-godišnjaka se sumnjiči da je u sukobu 62-godišnjaku nanio teške  ozljede pri čemu je i sam lakše ozlijeđen.
Protiv 56-godišnjaka se podnosi kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu zbog nanošenja teške tjelesne ozljede, protiv 62-godišnjaka kaznena prijava zbog pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda 56-godišnjaku, a protiv 42-godišnjakinje optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira.
Zadarski “plavci” još uvijek rade na razrješenju nekoliko krađa koje su  evidentirane u posljednja dva dana. U srijedu je na Gaženičkoj cesti u  Zadru nepoznati počinitelj provalio u skladište trgovačkog društva te  otuđio bakar i brusilicu ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
U proteklih nekoliko dana provaljeno je i u kuću u Stankovcima, a 53- godišnja vlasnica ostala je bez pancete, pršuta i pečenice ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
U srijedu su “olakšane” i dvije torbe. Prvi džepar svoj je ulov uhvatio   na plaži Kolovare u Zadru, a bez torbe s odjećom, dokumentima, kamerom i novcem ostala je američka državljanka. U Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Zadru, nepoznati je počinitelj iz torbe u vlasništvu 20-godišnjakinje otuđio mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna.