Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Stiglo pet pisanih prigovora na Maraska park

19.07.2016. 22:00
Stiglo pet pisanih prigovora na Maraska park


Grad Zadar zaprimio je pet pisanih prigovora na Prijedlog II Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja zone parka i centralnih funkcija “Maraska-park”. Tko je uložio prigovor i što je za sporno pronašao, bit će poznato na sjednici Gradskog vijeća.
Materijal koji će biti predočen gradskim vijećnicima, a prethodno i izložen na oglasnoj ploči, pripremit će Upravni odjel za graditeljstvo i prostorno uređenje Grada Zadra na čijem su čelu Darko Kasap, pročelnik te Matko Segarić, njegov zamjenik. Njihov je zadatak, naime, sve pristigle pritužbe pregledati i vidjeti imaju li one osnovu ili ne, a potom u svoje izvješće uvrstiti sve one koje eventualno prihvate.
Predmetni Prijedlog, odnosno njegov grafički i tekstualni dio, bili su izloženi na javni uvid u prizemlju gradske uprave do 18. srpnja, a do 15 sati bilo je moguće na protokolu predati i pisani prigovor. Dana 12. srpnja u Velikoj vijećnici održano je javno izlaganje i prezentacija zatraženih izmjena i dopuna prethodno već prihvaćenog plana izgradnje i uređenja Maraska parka prema viziji investitora.