Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Ploča i Poljica u finalu

19.08.2010. 22:00
Ploča i Poljica u finalu


Na malonogometnom turniru u Poljica Brigu pred oko 400 gledatelja i u pravoj navijačkoj atmosferi u srijedu kasno navečer odigrane su polufinalne utakmice. Prolaz u finale izborile su ekipe Poljica i Ploča dok će se u utakmici za treću poziciju ogledati Zemunik i Novi Bokanjac. Zadarski “pločari” visokim su rezultatom 6:3 “pregazili” vrlo dobre Zemuničane koji su u prvih desetak minuta utakmice bili bolja i poletnija momčad. No, kada je svoje nišanske sprave uštimao dvojac Ploča Marko Perović i Jure Šarić, više nije bilo pomoći za zemunički sastav, u čijim je redovima posebno bio raspoložen Šime Alvir. U drugoj pak utakmici odigrana je do sada “ljepotica” turnira. Poljička mladost pod vodstvom Zadrovog prvotimca Ivana Ćurjurića te uz gromoglasno navijanje domaće publike sigurno je “doplovila” do finala. U 11. minuti Ivan Vučković je dubinskom loptom precizno uposlio Valentina Vučkovića koji je prevario dva čuvara i onda loptu plasirao u mrežu. Tri minute poslije u listu strijelaca upisao se Nikola Kojić, a potom i u 24. minuti susreta. U drugom se dijelu igralo dosta živo s puno kombinatorike. Na samom kraju Bokanjani su imali dobre prigode preko Nina Barića i Ivana Prenđe, ali ni jedan od njih to nije uspio pretvoriti u zgoditak. Večeras u 21 sat za treće mjesto igraju Zemunik – Novi Bokanjac te u 22 sata za prvo mjesto Poljica – Ploča
ZEMUNIK 3
PLOČA 6
ZEMUNIK: Marušić, Baždarić, Ćurković, M. Alvir, A. Šestan, Šare, Š. Alvir (3), Radović, Šarić, Fabijan, J. Šestan. Voditelji: Marko Perić i Tomislav Ćurković.
PLOČA: Gravić, R. Perović, M. Perović (2), Bakarić, Čačić, J. Šarić (2), Pilipović, Kapitanović (1), Stipčević (1). Voditelji: Dinko Adžić i Antonio Perović.
POLJICA 4
NOVI BOKANJAC 2
POLJICA: Štulina, S. Marinković, I. Vučković, Kojić (1), D. Marinković (1), V. Vučković (2), Mamić, Aleksić. Voditelj: Ivan Ćurjurić.
NOVI BOKANJAC: Kanjer, M. Škoda (2), Čolak, Barić, Zelić, Prenđa, Lovretić, I. Škoda. Voditelj: Nino Barić.