Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Svjedok: Čuo sam da se Buljan žalio na račun

Autor: Suzana Bandić

19.08.2013. 22:00
Svjedok: Čuo sam da se Buljan žalio na račun

Foto: Vedran SITNICA



Svjedočenjem bivšeg recepcionara u hotelu President na Puntamici Renata Petanija jučer je nastavljeno suđenje zadarskom odvjetniku Davoru Buljanu za nepodmirivanje hotelskog računa prije deset godina.
Petani je ostao kod svog iskaza koji je dao još u istrazi kako je Buljan dao tri bankovne kartice kao garanciju za plaćanje.
– To je bila rutina koju smo stalno primjenjivali. Buljan je rezervirao cijeli hotel, ali kartica se uzimala i kad je u pitanju bila samo jedna soba. Sjećam se da su bile tri kartice u pitanju, American, VISA i još jedna. Provukli smo slipove, a Buljan ih je potpisao. Iznos nije bio naveden već je dogovor bio da će se račun na kraju ispostaviti – ispričao je Petani napomenuvši kako zna da su neki računi za konzumaciju iz barova u sobama bili plaćeni, ali da ne zna na koji način. Naveo je, također i kako je soba izvjesnog Španjolca bila naznačena kao ona na koju se šalju računi za konzumaciju pića u sobama, a Petani je spomenuo kako se sjeća da je za organizaciju bio zadužen i izvjesni Maloča, kojem se više ne sjeća imena.
– Ja sam se zatekao u smjeni kad je Buljan davao bankovne kartice za garanciju, ali ne znam ništa oko plaćanja. Čuo sam od kolega da je Buljan kasnije stopirao kartičnu naplatu direktno u kartičnim kućama, jer nije bio zadovoljan računom. Žalio se na iznos – izjavio je Petani.